Enter your keyword

Poddavsnitt 42 – Konflikthantering på nio sätt

Poddavsnitt 42 – Konflikthantering på nio sätt

Poddavsnitt 42 – Konflikthantering på nio sätt

I detta avsnitt dyker vi ner i de typiska mönster som varje strategi har kring hur de hanterar konflikter. Dels finns den grundläggande indelningen av positiva, rationella och uttrycksfulla strategier som vi pratar om i avsnitt 12. Men varje strategi har också sitt unika ”varför” till sin inställning och sin specifika konflikthantering. Som alltid tittar vi på tendenser och mönster och vad vi erfarit – ingen sanning huggen i sten. Vår grundinställning är också att konflikter hanterade på ett bra sätt kan vara väldigt utvecklande – och det är jättesvårt för alla, oavsett strategi. Lyssna här!

 

 

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.