Enter your keyword

Våra tjänster

Självinsikt leder till utveckling

EnneagramCenter utvecklar team, ledare och medarbetare med fokus på självinsikt. Vi lär ut effektiva verktyg som förbättrar kommunikation, samarbete och målfokus. Vårt främsta verktyg heter Enneagrammet – en psykologisk utvecklingsmodell baserad på nio grundläggade livsstrategier.

Vårt arbete genomsyras av ett coachande förhållningssätt. Genom frågor och övningar får vi individer och team att se och använda sina resurser på bästa sätt. Våra utbildningar, workshops och individuella coachpaket startar konstruktiva tankeprocesser som leder till förståelse, effektivitet och arbetsglädje. Våra metoder går sedan att applicera såväl i arbetet som privat, vilket är en uppskattad bonus för deltagarna.

Teamutveckling

Vill du ha medvetna, engagerade medarbetare med entusiasm och glöd för sitt jobb? Vi är övertygade om att en viktig nyckel för att nå dit handlar om att öka självinsikten hos varje teammedlem. Det gäller också att skapa förståelse och respekt mellan teamets medlemmar och att använda allas naturliga styrkor på ett optimalt sätt.

Utbildning

För första gången, och helt unikt för Sverige, erbjuder EnneagramCenter en certifiering i Enneagrammet. Utbildningen är uppdelad i fem steg. Det sista och femte steget ger tillgång till den validerade indikatorn HPEI. Med den kan du arbeta med Enneagrammet professionellt och vägleda andra att hitta sin Enneagramstrategi.

Coachning

Vill du kartlägga ditt nuläge, hitta vart du vill nå samt belysa vad som för dig framåt och vad som hindrar dig? En central faktor i detta är en god självinsikt. Vi använder Enneagrammet i vår coachning för att det hjälper både dig och oss att snabbt identifiera just dina styrkor, hinder, vad som driver dig och vad du behöver för att nå framgång.

Vad våra kunder säger

KONTAKT

Skicka meddelande

  VÅR BOK

  SJÄLVINSIKT - nyckeln till att utveckla dig själv och andra

  Detta är första boken om självinsikt som baseras på den psykologiska utvecklingsmodellen Enneagrammet. Vi har velat utöka utbudet av Enneagramböcker och samtidigt dela med oss av våra egna erfarenheter. Under de senaste tio åren har vi använt Enneagrammet tillsammans med tusentals människor - individuellt och i mindre och större grupper. Vi hoppas boken blir en handbok för den som verkligen vill förstå sig själv och sin nästa, både på arbetet och i privatlivet.

  Läs mer om den och recensioner på Adlibris eller Bokus.

  vill du ha vårt nyhetsbrev?

  Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att
  hålla koll på aktiviteter och få information.