Enter your keyword

Testmetod

HPEI Indikator

Det första steget för att kunna använda Enneagrammet för självinsikt och utveckling är att hitta sin grundstrategi i modellen.

EnneagramCenter har Sverige-licensen för HPEI (Halin Premont Enneagram Indicator) den enda Enneagram indikator i världen som är validerad på flera språk. HPEI är framtaget av psykologer och statistiker på ett av Belgiens universitet. Forskningen presenterades första gången på Conference of the European Association of Work and Organisational Psychology i Santiago de Compostela 2009.

Med HPEI besvarar du på egen hand ett on-line-baserat frågeformulär. Därefter sker återkoppling i ett personligt möte med någon av oss.

På internet kan man hitta s.k. Ennagramtester men dessa ger ett mycket osäkert resultat. Enneagrammet baseras på bakomliggande motivation och omedvetna beteendemönster vilka är svåra att fånga i ett test. Därför krävs metoder som innehåller analys och återkoppling från någon som är utbildad.

Läs gärna mer om HPEI på vår leverantörs hemsida: www.enneagram.eu

VÅR BOK

SJÄLVINSIKT - nyckeln till att utveckla dig själv och andra

Detta är första boken om självinsikt som baseras på den psykologiska utvecklingsmodellen Enneagrammet. Vi har velat utöka utbudet av Enneagramböcker och samtidigt dela med oss av våra egna erfarenheter. Under de senaste tio åren har vi använt Enneagrammet tillsammans med tusentals människor - individuellt och i mindre och större grupper. Vi hoppas boken blir en handbok för den som verkligen vill förstå sig själv och sin nästa, både på arbetet och i privatlivet.

Läs mer om den och recensioner på Adlibris eller Bokus.

vill du ha vårt nyhetsbrev?

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för att
hålla koll på aktiviteter och få information.