Utbildning – Steg 1

Att leda sig själv och andra

En utbildning på två dagar för dig som vill få ett unikt verktyg för självinsikt – för att coacha, leda och utveckla dig själv och andra. Efter denna kurs kan du fortsätta med Steg 2 och bli Diplomerad Enneagram Practitioner!

Steg 1 ger grundläggande kunskaper om modellen Enneagrammet. Du lär dig vilka speciella styrkor, utmaningar och kännetecken som finns hos Enneagrammets nio grundstrategier. Vi kommer också att arbeta med utvecklingsvägar, begränsande mönster och omedvetna drivkrafter som gör att vi människor ofta inte använder vår kapacitet till fullo. Föredrag kommer att varvas med övningar och reflektion. Du får med dig ett antal verktyg som kommer att hjälpa dig – både i ditt arbete och privat. 

innehåll

Vad du får:
  • Djupgående förståelse för din egen personlighet, dess drivkrafter, beteendemönster och motivationsfaktorer
  • Unika insikter om vad som ligger bakom andras sätt att tänka, känna och agera
  • Tydliga utvecklingsvägar för dig själv och andra
  • Ökad förmåga att leda och motivera andra att utvecklas

Kursen leds av Ann Timm och Tina Tornell. Läs mer om oss

Tid:

Två dagar, kl 09.00-17.30 båda dagarna.
Se Kalendarium för datum.

Plats:

Hos Mejsla AB, Sveavägen 76, T-bana Rådmansgatan.

Kostnad:

9 300 kr exkl. moms. I utbildningen ingår en kostnadsfri HPEI indikator, samt ett individuellt återkopplingssamtal innan kursstart. (Värde 3 250 kr exkl.moms.)

Eva Rakhonen

Philips

“Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till alla typer av funktioner på en arbetsplats men även som privatperson då den genom sitt upplägg och innehåll ger ett fantastiskt redskap för arbetet med både sig själv som person men även om bemötande av andra människor. En personlig utbildning som aldrig blir för privat där sidor hos mig själv ger reflektioner inför mötet med andra. Klockren kurs för alla som jobbar med möten med andra människor!”