Utbildning – Steg 2

Att leda sig själv och andra

Denna kurs är andra steget av två i vår grundutbildning för dig som vill  utveckla dig själv och andra. Den kräver baskunskaper i Enneagrammet genom Steg 1 eller liknande utbildning. Bli Diplomerad Enneagram Practitioner genom att gå kursen och göra slutprovet!

Kursen bygger vidare på kunskaperna om Enneagrammets nio grundstrategier med fokus på utmaningar och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid hur de tre intelligenserna påverkar oss. Vi belyser typiska beteenden under ökad press, konflikthantering, undvikanden m.m. Föredrag varvas med övningar och reflektioner. Du kommer också att få använda dig av egna erfarenheter som exempel. Kursen ger dig en unik förståelse för vad som händer med dig själv och andra under ökad stress. 

innehåll

Vad du får:
  • Kunskap om och förståelse för olika stressbeteenden och varningsklockor.
  • Insikter om nio typiska orsaker och följder av stress och obalans i livet.
  • Verktyg för att kommunicera mer individanpassat.
  • Viktiga nycklar för att utveckla din förmåga att stötta och leda andra

Kursen leds av Ann Timm och Tina Tornell. Läs mer om oss

Tid:

Två dagar, kl 09.00-17.30 båda dagarna.
Se Kalendarium för datum.

Plats:

Hos Mejsla AB, Sveavägen 76, T-bana Rådmansgatan.

Kostnad:

9 300 kr exkl. moms. 

Åse Teiner

Ledartränare och coach

“Nu har jag gått de första båda stegen och jag är bara SÅ nöjd. Förutom att jag lärt mig nytt om mig själv, har jag fått verktyg som jag kan använda tillsammans med både enskilda klienter och grupper i mitt arbete. Kursens upplägg passade mig perfekt – föreläsning varvat med övningar samt exempel, både från kursledare och deltagare. Högt tempo utan att det kändes som om vi hafsade över något. En stor eloge till min fantastiska grupp och en ännu större till Ann och Tina som är otroligt professionella.”