Enter your keyword

Att leda sig själv och andra Steg 2

Denna kurs är andra steget av två i vår grundutbildning för dig som vill  utveckla dig själv och andra.

Den kräver baskunskaper i Enneagrammet genom Steg 1 eller liknande utbildning. Bli Diplomerad Enneagram Practitioner genom att gå kursen och göra slutprovet!

Steg 2 bygger vidare på kunskaperna om Enneagrammets nio grundstrategier med fokus på att utvecklas och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid hur de tre intelligenserna påverkar oss. Vi belyser typiska beteenden under ökad press, konflikthantering, drivkrafter, m.m. Föredrag kommer att varvas med övningar och reflektion. Du kommer också att få använda dig av egna erfarenheter som exempel. Du får med dig en unik förståelse som kommer att hjälpa dig – både i arbetet och privat.

Vad får du?

  • Kunskap och förståelse för olika stressbeteenden och varningsklockor.
  • Insikter om nio olika orsaker och följder av stress och obalans i livet.
  • Verktyg för mer effektiv kommunikation.
  • Nycklar till att utveckla din förmåga att leda andra.

Kursen leds av Ann Timm och Tina Tornell. Läs mer om oss här!

När: 09-18.30 första dagen 17.30 andra, se Kalendarium för datum

Var: Hos Mejsla AB, Sveavägen 76. T-bana Rådmansgatan.

Pris: 9 300 kr exkl. moms. 

Vad säger tidigare kursdeltagare:

Nu har jag gått båda stegen och jag är bara SÅ nöjd. Förutom att jag lärt mig nytt om mig själv, har jag fått verktyg som jag kan använda tillsammans med både enskilda klienter och grupper i mitt arbete. Kursens upplägg passade mig perfekt – föreläsning varvat med övningar samt exempel, både från kursledare och deltagare. Högt tempo utan att det kändes som om vi hafsade över något. En stor eloge till min fantastiska grupp och en ännu större till Ann och Tina som är otroligt professionella.
Åse Teiner, coachutbildare, ledarutvecklare

Jag har gått både Steg ett och två av och jag kan varmt rekommendera båda! Genom utbildningarna har jag fått värdefull förståelse för att vi människor har olika strategier att hantera livet på och det har underlättat samarbetet och mötet med andra människor. Jag har också fått möjlighet att förstå mig själv bättre. Genom Enneagrammets olika strategier kunde vi som deltagare mötas på ett personligt och tryggt plan vilket möjliggjorde samtal som gav viktiga insikter om mig själv och andra. Stort tack för en superintressant utbildning!
Lisbet Flank, Studieförbundet Bilda

Fördjupad kunskap om Enneagrammet har gett mig förståelse för de olika ”nivåerna” man kan befinna sig i – inom sin strategi. Det ger mig en tydligare bild av var jag befinner mig i min egen personliga utveckling och dessutom ett tydligare mål att jobba mot. Det är också ett tydligt verktyg för mig som ledare när jag coachar min personal. Tina och Ann kompletterar varandra på ett bra sätt. De är samspelta och man känner att de respekterar varandra på ett professionellt sätt.
Kristoffer Jarefeldt, Framtidsutveckling