Enter your keyword

Att leda sig själv och andra Steg 1 – copy

En utbildning på två dagar för dig som vill få ett unikt verktyg för självinsikt— för att coacha, leda och utveckla dig själv och andra. Efter denna kurs kan du fortsätta med Steg 2 och bli Diplomerad Enneagram Practitioner!

Innehåll

Steg 1 ger grundläggande kunskaper om modellen Enneagrammet. Du lär dig vilka speciella styrkor, utmaningar och kännetecken som finns hos Enneagrammets nio grundstrategier. Vi kommer också att arbeta med utvecklingsvägar, begränsande mönster och omedvetna drivkrafter som gör att vi människor ofta inte använder vår kapacitet till fullo. Föredrag kommer att varvas med övningar och reflektion. Du får med dig ett antal verktyg som kommer att hjälpa dig i ditt fortsatta arbete.

Vad får du?

  • Djup självinsikt om hur din grundstrategi påverkar dig i arbetslivet och som medmänniska
  • Unika insikter om vad som ligger bakom andras sätt att tänka, känna och agera
  • Tydliga utvecklingsvägar för dig själv och andra
  • Ökad förmåga att leda och motivera andra att utvecklas

Kursen leds av Ann Timm och Tina Tornell. Läs mer om oss här!

När: 8.30-17.00 båda dagarna, se Kalendarium för datum.

Var: Blå Vinden, Tomtebogatan 6a, Stockholm

Pris: 8 300 kr exkl. moms. I utbildningen ingår en kostnadsfri HPEI indikator, samt ett individuellt återkopplingssamtal innan kursstart. (Värde 2 700 kr + moms.)

Vad säger tidigare kursdeltagare:

I min utbildning till psykolog har jag läst en massa om personlighetspsykologi men aldrig varit med om att något stämmer så väl som Enneagrammets nio strategier.
Karl Freij, legitimerad psykolog

Jag kan verkligen rekommendera denna kurs på grund av den höga professionella nivån och hur den binder ihop verktyg, coachning och en modell som ger användbara strategier för att hantera interpersonella relationer.
Rakel Aspegren, Sthlm Stad

Detta är en intressant och givande kurs för att lära sig mer om sig själv och andra. Varför är vi så olika och hur ska vi hantera och förstå andra personlighetstyper? Jag kan rekommendera denna kurs för alla som vill bli mer medvetna och effektiva i att leda sig själva och andra!
Johan Asplund, Blueberry World Wide

Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till alla typer av funktioner på en arbetsplats men även som privatperson då den genom sitt upplägg och innehåll ger ett fantastiskt redskap för arbetet med både sig själv som person men även om bemötande av andra människor. En personlig utbildning som aldrig blir för privat där sidor hos mig själv ger reflektioner inför mötet med andra. Klockren kurs för alla som jobbar med möten med andra människor!
Eva Rahkonen, Philips

Jag kan verkligen rekommendera denna kurs. Den har gett mig flera verktyg som jag kan använda dagligen för att kommunicera med och förstå andra människor — både professionellt och privat!
Helen Kolm IF-försäkring