Detta är ett bonusavsnitt där vi blir intervjuade i Tealpodden. Det är andra gången vi gästar Tealpodden och denna gång ville vi prata om de biologiska instinkterna. Både för att det är en så viktig del i självinsikten och mänskliga olikheter och för att det är något vi inte hört någon annan prata om. Så TACK! till Maria Berglund för att du bjöd in oss igen och ställde så kloka frågor. Det gör att detta avsnitt skiljer sig från våra egna avsnitt om instinkterna – så väl värt en lyssning även för dig som hört på dem! Lyssna här!

Liknande inlägg

Mer att läsa

Åttan – utmanarens – ledarstil

Ledarskapsparadigm:  Ledarens uppgift är att föra organisationen framåt genom; ett beslutsamt...

Läs mer

Poddavsnitt 21 – Övertygelser Del 1

I höstens första avsnitt tittar vi närmare på inre – ofta omedvetna – övertygelser...

Läs mer

Nio sätt att betrakta världen

Lockande sammanfattning om inlägget som leder mig till läsning

Läs mer