Nu blir det mer av Tina och Ann igen. Efter en lång serie med intervjuer om övertygelser är vi tillbaka själva i studion. Denna gång med fokus på kommunikation. Vad är typiska sätt att kommunicera i de olika strategierna? Vad kan man se i kroppsspråket? Hur pratar vi? Vad lyssnar vi efter? Detta är frågor vi försöker ge svar på. Vi pratar också om vilka eventuella likheter i kommunikation man kan se för strategier inom samma intelligenscenter. I dagens avsnitt hinner vi prata om intelligenserna samt strategierna 8-3. Fortsättning följer i kommande avsnitt. Lyssna här!

Liknande inlägg

Mer att läsa

Poddavsnitt 19 – Ledarstilar del 2

Vi fortsätter prata ledarstilar genom att reflektera över typiska styrkor och fallgropar hos...

Läs mer

De harmoniska triaderna

Här gästbloggar Anna Bolin från EnneagramCenter nätverk om olika sätt att lösa konflikter och...

Läs mer

Självinsikt gör oss rejält mycket mer effektiva!

Linda Esseholt Hermansson är kommunchef i Grästorps Kommun i Västergötland och går just nu...

Läs mer