Enter your keyword

Poddavsnitt 34 – Kommunikation på nio olika sätt del 1

Poddavsnitt 34 – Kommunikation på nio olika sätt del 1

Poddavsnitt 34 – Kommunikation på nio olika sätt del 1

Nu blir det mer av Tina och Ann igen. Efter en lång serie med intervjuer om övertygelser är vi tillbaka själva i studion. Denna gång med fokus på kommunikation. Vad är typiska sätt att kommunicera i de olika strategierna? Vad kan man se i kroppsspråket? Hur pratar vi? Vad lyssnar vi efter? Detta är frågor vi försöker ge svar på. Vi pratar också om vilka eventuella likheter i kommunikation man kan se för strategier inom samma intelligenscenter. I dagens avsnitt hinner vi prata om intelligenserna samt strategierna 8-3. Fortsättning följer i kommande avsnitt. Lyssna här!

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.