Vi har åter haft förmånen att delta i en intressant podd! Denna gång blev Tina intervjuad av Jenny Bergh som tillsammans med sin kollega Toril Nygreen Grave har företaget KHRAFT (aka LEARN Coaching AS). De har också podden Khraft-podden där de delar med sig av egna och andras erfarenheter av det kloka och coachande ledarskapet. Vi pratade om hur Enneagrammet skiljer sig från andra personlighetsmodeller, vad självinsikt är och tips på vägen dit samt en kort genomgång av vad som är typiskt för de nio strategierna.  Lyssna här!

 

Liknande inlägg

Mer att läsa

Teamroller – Sjuan, entusiasten

Trivs du som bäst i uppstartsfasen av ett teamarbete? Är du snabbtänkt och bra på att komma med...

Läs mer

Poddavsnitt 45 – Enneagrammet i parterapi med Laila Dahl

Idag pratar vi med Laila Dahl som är utbildad hos oss. Hon använder Enneagrammet främst i sitt...

Läs mer

Enneagramstrategin – arv eller miljö?

På våra kurser och workshops får vi ofta frågor om varför man har en viss strategi, om det...

Läs mer