I vårt andra avsnitt av Enneagrampodden fortsätter vi att berätta om utvecklingsmodellen Enneagrammet. Vi gör en resa runt modellen och berättar lite kort om styrkor och fallgropar för varje strategi. Fundera på vad du känner igen dig i. Ett tips är att lyssna extra noga på fallgroparna i de olika strategierna – där hittar vi vår strategi lättast. Även om det kan vara jobbigt att höra..Men kom då ihåg att ingen strategi är bättre eller sämre än någon annan – de är bara olika.

Lyssna på podavsnittet

Liknande inlägg

Mer att läsa

Vad är självinsikt?

Vi har alla, under vår livstid, övat in ett sätt att tänka, känna och agera som vi...

Läs mer

Enneagrammet – ett alternativ till personlighetstest

I gårdagens DN (se artikeln 16 januari 2017) kan man läsa kritik mot hur svenska företag och...

Läs mer

Enneagrammets historia

Redan de gamla grekerna var mycket intresserade av Självinsikt. ” Känn dig själv”...

Läs mer