Enter your keyword

Poddavsnitt 36 – Enneagrammet och validering, intervju med Philippe Halin

Poddavsnitt 36 – Enneagrammet och validering, intervju med Philippe Halin

Poddavsnitt 36 – Enneagrammet och validering, intervju med Philippe Halin

I detta avsnitt intervjuar Tina den belgiske psykologen Philippe Halin som är den som gjort mest för att få Enneagrammet vetenskapligt erkänt. Han och hans kompanjon Jaques Premont har tillsammans med en grupp statistiker på Louvain Catholic University validerat indikatorn HPEI (Halin Premont Enneagram Indicator). Det är den indikatorn vi använder på EnneagramCenter, i svensk översättning. I vårt samtal berättar Philippe om hur valideringen gick till, om sin utbildningsskola och om hur de jobbar med Enneagrammet i skolor och på andra ställen i Belgien. Väldigt inspirerande!
Vill du veta mer om Philippe och hans arbete kan du läsa på deras hemsida: www.enneagram.eu. (Den är på franska så du får låta webbläsaren översätta) Vill du kontakta Philippe når du honom på: philippe.halin@crescendo3.be. Och här kan du lyssna på avsnittet!

 

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.