Här kommer sista podden innan vi tar sommarledigt. Denna gång pratar vi om den internationella Enneagramkonferensen som var i Stockholm i slutet av maj. Vi pratar bl.a. om instinkterna och om olika intressanta föreläsare som vi tog del av. I podden nämns bl.a: Russ Hudson – en våra favorit-Enneagramlärare, Cynthia Zhai – röstcoach, Candice Thomas – akupunktör och Khaled ElSherbini. Vi tipsar också om Enneagramportalen www.ieaninepoints.org – fyllt av artiklar, workshops och kurser m.m. Lyssna här!

Liknande inlägg

Mer att läsa

Självinsikt gjorde oss mer effektiva!

Birgitta Thunander är affärsområdeschef på Fastighetsägarna i Stockholm, en kund...

Läs mer

Femman – undersökaren – som ledare

Ledarskapsparadigm: Ledarens uppgift är att utveckla en effektiv organisation genom undersökande,...

Läs mer

Poddavsnitt 24 – Fyrans övertygelser

I årets första avsnitt intervjuar vi tre personer med Fyrans strategi. De har alla deltagit i...

Läs mer