I årets första avsnitt intervjuar vi tre personer med Fyrans strategi. De har alla deltagit i våra kurser. Det blir ett ärligt samtal – och som en av dem konstaterar – med det djup som Fyran ständigt söker. Vi pratar om positivt lidande, vad avunden kan innebära och hur man kan hitta andra förhållningssätt. Vi pratar också om dubbelheten i att känna sig annorlunda och att inte vilja vara som andra och mycket mer. Stort tack till Therese Hedlund, Lotta Borgsten och Thomas Thillerup för allt ni så generöst delade! Lyssna på avsnittet här!

Liknande inlägg

Mer att läsa

Kommunicera med självinsikt – Åttan

Vad menar vi med Kommunikation? Jo, att säga något så att den eller de jag pratar med tolkar det...

Läs mer

Poddavsnitt 46 – Enneagrammet för dig som skriver

Säsongens sista avsnitt är från en intervju om Enneagrammet som Tina gjorde för Skrivarpodden....

Läs mer

Nu kan vi prata om våra olikheter

I denna blogg intervjuar vi en av våra kunder, Lars-Åke Thelander. Han driver sedan många år...

Läs mer