Enter your keyword

Poddavsnitt 8 – om Sexans strategi

Poddavsnitt 8 – om Sexans strategi

Poddavsnitt 8 – om Sexans strategi

I dessa corona-kristider behöver vi dem som är genomtänkta och alltid tänker flera steg i förväg. De som vet vad man bör göra och som också agerar och tar ansvar. Om det är typiskt dig, kanske du kommer att känna igen dig i Sexans strategi. Sexan kallas för Den lojale och är pålitlig och ärlig men under perioder av obalans kan deras förberedelser gå till överdrift och de planerar efter alla möjliga katastrofscenarier. I podden hör du bland annat vårt intervjuobjekt Fredrik Davidsson berätta om varför det är kul med dystopier och hur magkänslan ibland kan få ersätta tankemodeller.

Lyssna på podd-avsnittet

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.