Enter your keyword

Poddavsnitt 1 Intro till Enneagrammet

Poddavsnitt 1 Intro till Enneagrammet

Poddavsnitt 1 Intro till Enneagrammet

Är du nyfiken på nya verktyg för att förstå mer om dig själv och andra? Eller känner du redan till Enneagrammet och vill veta mer? Denna podd är för dig! Vi fokuserar på Enneagrammet som en väg till utveckling och ökad medvetenhet – både mentalt, emotionellt och fysiskt. Välkommen till första avsnittet – där vi tar våra första stapplande steg i det här med att podda. Så ha lite tålamod med oss – det kommer bara att bli ännu bättre!

Musiken i podden kommer från Måndagsmusikanterna som består av Jonathan Arnlund, Mattias Tegmyr, Philip Jarbo och Agnes Timm. Låten heter Aurerum vilket betyder gyllene. Du hittar mer musik av Måndagsmusikanterna på Spotify.

Lyssna på podavsnittet

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.