I detta avsnitt lägger vi Enneagramstrategierna åt sidan och fokuserar på ett kompletterande område – de biologiska instinkterna. De är i denna teori tre stycket och förklarar skillnader man kan se hos personer av samma strategi. Enneagrammets nio strategier gånger tre instinkter – ger totalt 27 olika sätt att tänka, känna och agera. Instinkterna kompletterar och fördjupar Enneagrammet på ett sätt som ger mer självinsikt, ökad förståelse och nya utvecklingsområden. Lyssna på podd-avsnittet

Liknande inlägg

Mer att läsa

Poddavsnitt 22 – Övertygelser Del 2

I detta andra avsnitt om Övertygelser pratar vi om vilka undermedvetna styrande idéer som...

Läs mer

Poddavsnitt 41 – De tre intelligenserna, när de funkar och inte

Idag dyker vi ner i Enneagrammets s.k. intelligenscenter – det mentala, det emotionella och det...

Läs mer

Nio fasetter av människans potential

Visst vill vi alla utveckla vår potential? Men vad kan det innebära, hur skulle det kunna se ut?...

Läs mer