Enter your keyword

Digital workshop

ENNEAGRAMMET - DITT BÄSTA UTVECKLINGSVERKTYG!

Att identifiera sin Enneagramstrategi är bara början, men vad gör man sen? På vilket sätt kan modellen hjälpa oss utvecklas?

Enneagrammet har alltid kallats ” a tool for transformation” – det är inte statiskt. Det är till för att hjälpa oss identifiera hur vi fungerar i frihet och balans och vad som händer när vi är låsta till vår strategi. Det ger oss nya perspektiv och utmanar våra inre föreställningar och invanda mönster. Med utgångspunkt i Enneagrammet kan vi nå ökad självinsikt, empati och självreglering – förmågan att anpassa sig. Det är viktiga fundament för ett välfungerande liv där vi kan vara vårt bästa jag som ledare, medarbetare, kolleger, partners, vänner, föräldrar m.m.

I denna workshop kommer vi att undersöka hur Enneagrammet kan användas för utveckling och vad som kan ligga i vägen för den förändring du vill komma åt. Vi använder de tre intelligenserna, pilarna och andra aspekter i Enneagrammets dynamik. Workshopen blir främst upplevelsebaserad med olika övningar och reflektioner enskilt och i grupp. Välkommen på en workshop som ger inspiration, insikter och utveckling –  tillsammans med andra Enneagramentusiaster!

För att delta behöver du känna till din Enneagramstrategi.

När: 15 december 13.00-16.00

Var: Via zoom

Pris: 550 kr per person ( +moms för företag och organisationer)