Enter your keyword

Digital workshop

HITTA DIN INRE KRITIKER OCH SLÄPP KRAVEN PÅ DIG SJÄLV

Den inre kritikern är rösten inom oss som säger vad vi får eller inte får göra, hur vi ska vara eller inte vara. Den kan ha väldigt olika budskap för olika strategier;  att vi gör rätt, tar hand om andra, är intressanta, är lättsamma och roliga etc. Det är rösten som vi använder för att styra oss själva och ibland tycka att vi inte duger som vi är. Den kan leda oss till att överprestera, inte ta hand om oss, ta för mycket ansvar, bli rädda att gå miste om något m.m. Livet krymper.

Denna workshop hjälper dig att upptäcka din inre kritiker, ifrågasätta den och välja nya attityder och öva på att tillåta dig vara så mycket mer än du är nu.

Vi samtalar och byter erfarenheter i olika gruppkonstellationer utifrån ett arbetsmaterial du får i mejlen innan. Genom att få höra och se hur andra begränsas av sådant som inte begränsar dig själv och vice versa blir det lättare att tillåta dig mer frihet. Det blir lättare att ifrågasätta den inre rösten och att skratta åt sig själv.

Denna gång har vi bjudit in Kicki Käller från EnneagramCenter nätverk att hålla i workshopen. Kicki är beroendeterapeut på Arteget. Hon använder sig av Enneagrammet i sitt arbete med mat- och sockerberoende för att öka livskvaliteten och minska risken för återfall. Som självbevarande sexa med stark femmavinge älskar hon att lära sig mer om personlig utveckling, odla grönsaker och hitta praktiska lösningar i hemmet. Du kan läsa mer om Kicki här.

När: 22 april kl. 13.30-16.30

Var: Via zoom

Pris: 550 kr per person ( +moms för företag och organisationer)