Enter your keyword

Digital workshop

TRE INTELLIGENSER - NIO SÄTT ATT ANVÄNDA DEM

Nyare forskningsrön och teorier beskriver hur vi har intelligenta ”hjärnor” i hjärtat och magen också. Man har identifierat nervceller liknande dem i hjärnan både i magen och hjärtat. Detta stämmer helt överens med Enneagrammets grundläggande byggstenar – de tre intelligenserna. Varje strategi beskriver specifika tendenser i hur dessa intelligenser används.

De tre strategierna i det instinktiva centret, Åttan, Nian och Ettan handlar mycket om att förlita sig på magkänslan. De tre strategierna i det emotionella centret, Tvåan, Trean och Fyran har att göra med att läsa av människor i omgivningen och att anlita sina känslor. De tre strategierna i det mentala centret, Femman, Sexan och Sjuan bygger på att förlita sig på sina tankar. Förutom detta beskrivs hur varje strategi är ett sätt att blanda ihop och över- resp underanvända olika intelligenser.

Du kommer att få dela erfarenheter och göra övningar med andra med samma strategi som du. Välkommen till en eftermiddag som ger igenkänning, inspiration, och konkreta utvecklingsmöjligheter!

När: 21 april kl. 13.30-16.00

Var: Via zoom

Pris: 550 kr per person ( +moms för företag och organisationer)