Enter your keyword

Digital workshop

Utvecklingsnivåerna - en djupdykning i medvetenhet

Den vertikala dimension med utvecklingsnivåer gör Enneagrammet unikt som personlighetsmodell. Nivåerna är i grunden ett mått på vår förmåga att vara i närvaro. De belyser hur olika vi tänker, känner och agerar beroende på var vi befinner oss in psykisk mognad och balans. De visar oss också vår fulla potential – alla slumrande förmågor inom oss. 

På vägen upp och ner i nivåer förändras vårt sätt att använda vår strategi och hur vi tar till andra strategier. Ibland som ett sätt att uttrycka vår stress och i bästa fall för utveckling. Väckarklockor och “red Flag fear” kan hjälpa oss att se om vi är på väg mot Frihetsnivån eller Självdestruktivitet – eller om vi fastnat i Fixeringsnivån. På väg upp och ner finns också ett par speciella “shockpoints” att se upp med.

I denna workshop kommer vi att använda en mängd olika begrepp inom utvecklingsnivåerna som utgångspunkt. Vad känner du igen och hur kan du bli hjälpt? Workshopen blir främst upplevelsebaserad med övningar och reflektioner enskilt och i grupp. Du får garanterat inspiration, insikter och konkreta utvecklingsmöjligheter!

Workshopen hålls av Ann Timm och Tina Tornell. Läs mer om oss här!

När: 19 november kl 14.00-16.30

Var: Via zoom

Pris: 550 kr per person ( +moms för företag och organisationer)