Enter your keyword

Poddavsnitt 44 – Tealpodden om de biologiska instinkterna

Poddavsnitt 44 – Tealpodden om de biologiska instinkterna

Poddavsnitt 44 – Tealpodden om de biologiska instinkterna

Detta är ett bonusavsnitt där vi blir intervjuade i Tealpodden. Det är andra gången vi gästar Tealpodden och denna gång ville vi prata om de biologiska instinkterna. Både för att det är en så viktig del i självinsikten och mänskliga olikheter och för att det är något vi inte hört någon annan prata om. Så TACK! till Maria Berglund för att du bjöd in oss igen och ställde så kloka frågor. Det gör att detta avsnitt skiljer sig från våra egna avsnitt om instinkterna – så väl värt en lyssning även för dig som hört på dem! Lyssna här!

 

 

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.